OM LØPET

Distanse: 750 m

Sted: Långavatnet

 

Banen går fra badeplassen i Långavatnet, sørover til rundingsbøye, opp langs land på andre siden av vannet, rundt rundingsbøye og tilbake til skiftesone på badeplassen.

Distanse: 25 km

 

Trasèen går fra Långavatnet til Rød, nordover forbi Haukås til Sveio, over Vigdarvannet, mot Tjernagel og tilbake til Auklandshamn. Skiftesone T2 på fotballbanen mellom Auklandshamn Handel og Auklandshamn Skule.

 

Se kart over sykkeltrasèen

Distanse: 5 km

 

Løypen går fra fotballbanen forbi skolen, ned butikkbakken og ned Geilo, ut til rundingspunkt på Slettene, opp Mjånesbrekka og inn til rundingspunkt ved Granlund Samfunnshus, så tilbake til Auklandshamn Skule for målgang.

 

Se kart over løypen her

PRAKTISK INFO

FØR START

Alle deltakere må registrere seg hos sekretariatet ved Auklandshamn Skule før start for å få utlevert startnummer og tidtakingschip. Dette kan gjøres etter kl. 08:30. Vi ber alle om å være ute i god tid for å unngå opphopning og kø i sekretariatet rett før start. Det vil gå sykkelkonvoi fra Auklandshamn Skule til Långavatnet kl. 1005. Ledebilen kan ta med utstyr deltakerne vil ha med seg.

 

GARDEROBER

Auklandshamn Skule stiller sine garderober til disposisjon, sånn at du kan få både skiftet og tatt en dusj etter strabasene.

 

PARKERING OG TRANSPORT

Alt utstyr som hører deltakerne til vil bli transportert med bil fra svømmedelen ved Långavatnet til målområdet ved Auklandshamn Skule og oppbevares der. Slikt utstyr leveres ut mot framvisning av startnummer. Husk å merke bagen. Det er ikke mulighet for å parkere ved Långavatnet denne dagen og deltakere oppfordres til å parkere ved Filadelfia (rett ved Auklandshamn Skule), eller Bedehuset og sykle til start ved Långavatnet (ca. 2-3 km). Fin oppvarming. For publikum vil det bli satt opp busstransport som går kl. 10:15 fra Auklandshamn Skule til Långavatnet. Retur til Auklandshamn Skule rett etter at siste deltaker har forlatt skiftesonen.

 

MÅLOMRÅDET

Det vil bli fyrt opp griller i målområdet ved skulen, slik at publikum såvel som deltakere kan få kjøpt seg en matbit og annet snadder. Siden området hører til en skole er det glimrende tilrettelagt for barn med reiler/føyser, fotballbinge, basketbane, border og sandkasser. Bruk av alkohol er ikke tillatt på området.

 

VEIBESKRIVELSE

Følg Rv47/E39 nordover forbi Sveio og Haukås bensinstasjon, eventuelt sørover forbi Førde, ta deretter av mot Auklandshamn i skiltet kryss på Rød. Følg Fv6 ca. 8km. Det finnes kun ett kryss på denne veien, ta her til venstre, mot Tjernagel. Etter drøye hundre meter tar du av til venstre opp til parkering utenfor Filadelfia. Øverst på parkeringsplassen går det snarvei rett bort til Auklandshamn Skule.

 

SIKKERHET

Det er påbudt å bruke utlevert AH3-badehette. Arrangøren stiller med vakter på vannet, og trafikkvakter langs sykkelløypen. All trafikk går som normalt langs veien og trafikkreglene må følges deretter. Røde Kors vil være tilstede med personell. Arrangøren forsøker å ivareta sikkerheten på best mulig måte, men deltakelse foregår på eget ansvar. I tillegg stiller arrangøren med godt humør og ypperlig service!

 

MER INFO

Ta gjerne kontakt om det er noe du lurer på!

Auklandshamn Triatlon © 2016

We dare you to tri